0703 - 20 63 22 info@relaxandunwind.se
Välj en sida

Massage i Skara och Tidaholm

Önskar du massage i Skara eller Tidaholm?

Är du intresserad av att få hjälp av mig inom massage i Skara eller Tidaholm? I så fall har du kommit helt rätt. Med hjälp av Relax and unwind, så får du den hjälp som du är i behov av. Jag ser till att alla som anlitar mig verkligen blir så nöjda som möjligt. När jag genomför mina behandlingar, så anpassar jag arbetet efter de förutsättningar, behov och önskemål som den specifike kunden har gällande sin behandling och mitt arbete. På detta viset hoppas jag att alla får den massagebehandling, som de vill erhålla av mig, Linnéa Furhoff och mitt företag Relax and unwind. Jag examinerades från Axelsson Gymnastiska Institut i Stockholm 2013 och sedan 2017 är jag även diplomerad nagelterapeut.

Man kan inte bara få hjälp med massage, när man kommer till mig, Linnéa Furhoff och företaget Relax and unwind, utan här erbjuds en del andra behandlingar också. Tack vare min erfarenhet och kompetens inom skönhet och hälsa, så ser jag till att alla som vill ha min hjälp får ett fantastiskt resultat och en behandling som de verkligen är helt nöjda med.

Massagebehandlingar m.fl.

 • Klassisk djupgående massage – rygg, nacke och axlar
 • Klassisk djupgående massage – delkropp
 • Klassisk Djupgående massage – helkropp
 • Muskelering – överkropp
 • Muskelering – underkropp
 • Muskelering – helkropp
 • Nagelförlängning fransk
 • Nagelförlängning rosa
 • Lackgel
 • Manikyr
 • Spa manikyr
 • Borttagning av konstmaterial
 • Lagning av naturlig nagel

Kontakta mig för massage

Om du är intresserad av att få hjälp av mig här på Relax and unwind, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till mig, Linnéa Furhoff, ägare och drivare av detta företaget. Med hjälp av min kompetens och erfarenhet, så blir det enkelt för alla att få hjälp inom massage och andra behandlingar som jag erbjuder inom skönhet och hälsa.